Εκτύπωση αυτής της σελίδας
26ο Συνέδριο Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού και λοιπών Λοιμώξεων Πεπτικού

26ο Συνέδριο Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού και λοιπών Λοιμώξεων Πεπτικού

26 Φεβρουαρίου 2021 9:51 am
2014 φορές

Aγαπητοί Φίλοι,

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλώ στις εργασίες του 26ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης του Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού και Λοιπών Λοιμώξεων Πεπτικού (ΕΕΜΕΛΟΠ), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 16, 17 και 18 Απριλίου 2021.

Το φετινό μας συνέδριο, παίρνοντας τη σκυτάλη από το πολύ επιτυχημένο προηγούμενο, διοργανώνεται μεσούσης της πανδημίας του Covid-19, λαμβάνοντας χώρα με τον υβριδικό τρόπο, στο γνωστό φιλόξενο χώρο του Αμφιθεάτρου της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας με διαδικτυακή αναμετάδοση.

Όπως θα διαπιστώσετε το φετινό συνέδριο έχει μεγαλώσει σε διάρκεια, ξεκινώντας από Παρασκευή μεσημέρι μέχρι και την Κυριακή, προσαρμοζόμενο στις επιταγές του ΣΦΕΕ, ώστε να συνεχίσει να έχει τον χαρακτήρα του Πανελληνίου Συνεδρίου, διατηρώντας τα όσα πλεονεκτήματα απορρέουν από αυτό. Η ΕΕΜΕΛΟΠ έχει εξελιχθεί σε έναν δυναμικό επιστημονικό φορέα, που αγκαλιάζει όχι μόνο τους γαστρεντερολόγους, που ασχολούνται με το ελικοβακτηρίδιο, αλλά και ειδικούς από πολλούς άλλους χώρους, ειδικά μετά την μετονομασία της. Για τον λόγο αυτό, η θεματολογία του 26ου Συνεδρίου της ΕΕΜΕΛΟΠ είναι ευρεία, περιλαμβάνοντας στις στρογγυλές τράπεζες και ομιλίες ποικίλη και τρέχουσα ύλη, που αφορά εκτός από τους Γαστρεντερολόγους και ειδικούς από άλλους χώρους, όπως τη Διαιτολογία, Λοιμωξιολογία, Παιδιατρική, Βιολογία, Φαρμακολογία, Μικροβιολογία, Νοσηλευτική, Παθολογική Ανατομική κ.ά.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΕΜΕΛΟΠ, εύχομαι η χώρα μας να ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία της πανδημίας, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες και η "μικρή" μας Εταιρεία, που τα τελευταία χρόνια με μεθοδικά βήματα, φαίνεται ότι ισχυροποιείται, να συνεχίσει το επιτυχημένο επιστημονικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό της έργο.

Καλώ τους Έλληνες επιστήμονες να συμβάλλουν με την παρουσία και ενεργό συμμετοχή τους και στη φετινή Επιστημονική μας συνάντηση.

Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στους Ομιλητές, στα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, στους χορηγούς και στη κ. Ντίνα Ντζόγια για την καταλυτική συμβολή τους στην οργάνωση του 26ου Πανελληνίου Συνεδρίου μας.

Αναλυτικό πρόγραμμα Συνεδρίου

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Αθανάσιος Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
του 26ου Συνεδρίου ΕΕΜΕΛΟΠ 2021